Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή και οι Τρομοκράτες



Είδαν κι απόειδαν να μην εμφανίζεται τρομοκρατική οργάνωση κι εκεί που κορυφωνόνταν η απόγνωση τσουπ: παρθενογένεση. Μία νέα τρομοκρατική οργάνωση από το πουθενά. Τόσο νέα που όυτε το όνομά της δεν μπόρεσα να συγκρατήσω. Τι υπενίσσομαι; Μπα όχι τίποτα. Όπου πάει η σκέψη του καθενός...

Βρε που καταντήσαμε. Να φοβόμαστε μήπως σκεφτούμε κάτι. Όχι να το πούμε κιόλας! Και μόνο να το σκεφτούμε είναι αρκετό. Σαν να έχουν μπει σύνορα στη σκέψη. Να και τώρα που τα γράφω αυτά σκέφτομαι μήπως κάποιος παρακολουθήσει την σκέψη μου και τους το πει - σε ποιους δεν ξέρω - και πάρουν είδηση τι συμβαίνει στο μυαλό μας και βάλουν διόδια στη σκέψη.

Που ήμουνα; Α... στους νέους τρομοκράτες (ΝΤ). Πως λέμε Νέα Δημοκρατία (ΝΔ); Καμία σχέση. Οι ΝΤ (αμερικανιά αύξησης συγγραφικής παραγωγικότητας ανά μονάδα χρόνου) βγαίνει σε εντελώς άλλα χρώματα από την ΝΔ. Επίσης, η ΝΔ είναι αρχαία και η ΝΤ νέα, κοκ. Όσο για την προκήρυξη, αυτή κι αν ήταν νέα και αφελής. Μια ΝΤ οργάνωση, γεμάτη τόσο μίσος και δίψα για αίμα που θα τα ζήλευε κι ο Έμπορος της Βενετίας (να και η κουλτουριάρικη πινελιά για να μπερδευτούν οι τεχνοκράτες χαφιέδες όταν θα το διαβάζουν) και από την άλλη τόσο αφελής ώστε να πιστεύει ότι η ΧΑ (Χρυσή Αυγή) είναι όλα τα προβλήματά μας. Η μήπως όχι; Αλλά πάλι πάει το μυαλό μου σε απαγορευμένες κατευθύνσεις και θα πληρώσω διόδια στο τέλος.

Αλλά κι εγώ αφελής είμαι. Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Νομίζω πως κάνω επανάσταση; Κι επειδή κάποιος μπορεί να παρακολουθεί και όντας πιο ηλίθιος από μένα να πιστέψει ότι μπορεί και να κάνω, διευκρινίζω. Το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι να μπερδέψω αυτούς που "παρακολουθούν", να ανοίξουν ανώτερες θέσεις εργασίας, ξέρετε αναλυτές, ψυχολόγοι, CSI, NCIS, Athina 5-0, για να παρακολουθούν αυτά που παρακολουθούν αυτοί που παρακολουθούν αν όλοι αυτοί υπάρχουν και να πάω μετά με το όνομά μου να με προσλάβουν για να τους δώσω τη λύση. Εϊ, φιλαράκι, εσύ που παρακολουθείς, πες κανά καλό λόγο για μένα. Θέλω καλό μισθό, ε! Για να πληρώνω καλύτερους φόρους :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου