Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Αυτόκλητοι CSI's

Άλλα δύο νέα παιδιά αιματοκυλίστηκαν μέσα στη ζούγκλα που έχει δημιουργήσει η κρίση. 

Αντί να γίνει σιγή και πένθος, τα δελτία μετατράπηκαν σε CSI Mega και CSI ANΤ1, CSI SKY και CSI Alpha και Star. Ναι, λες και δεν έφταναν οι υπόλοιποι αυτοδιόριστοι CSIδες θέλησε και το Star να δείξει ότι έχει άποψη. Βέβαια δεν την λες και ακριβώς άποψη. Πιο πολύ με απόγνωση με γυαλιά μου κάνει αλλά τέλος πάντων. Μάθανε ότι μαμιόμαστε πλάκωσαν και οι γύφτοι, αν και μάλλον προσβάλλω τους γύφτους μ' αυτήν τη ρήση.

Όλοι λοιπόν αυτοί οι "ειδικοί" CSI-δημοσιογράφοι-δικαστές έχουν αποφασίσει κιόλας ότι πρόκειται περί τρομοκρατικής οργάνωσης και μάλιστα την έχουν ταυτοποιήσει κιόλας. 

Το κακό είναι ότι καμία οργάνωση δε λέει να τους κάνει το κέφι και να στείλει την πολυπόθητη διακήρυξη ανάληψης ευθύνης. Γιατί τρομοκρατικό χτύπημα με αμφιβολία ως προς τα αίτια δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα. Βέβαια, ούτε η προηγούμενη δολοφονία είχε ιδιαίτερο νόημα, αυτή της εγκληματικής οργάνωσης. Το μόνο σημείο που συνδέει τα δύο θλιβερά γεγονότα είναι η κατά διαβολική σύμπτωση επίσκεψη της τρόικας και τις δύο φορές! Δεν υπαινίσσομαι κάτι... απλά τα γεγονότα αναφέρω. Τι βολικά που κάθονται οι δολοφονίες στην Ελλάδα όμως ε; Και μάλιστα τώρα που το όχι άλλα μέτρα έχει μεταβληθεί σε όχι άλλα νέα μέτρα (αυτά που ανακοινώνονται περί φόρου ακινήτων είναι παλιά χαμπέρια, απλά εμείς οι απρόσεχτοι δεν το είχαμε πάρει είδηση σίγουρα μαζί και με άλλα που έρχονται) και ίσως εν το μέσω της CSIολογίας που θα βαρέσεις κόκκινο τις επόμενες μέρες στα κανάλια μπορεί να γίνει και όχι σε πολλά ή μεγάλα νέα μέτρα κοκ...

Τώρα είμαι περίεργος να δω πως θα αντιδράσει η Χρυσή Αυγή. Πιστεύω ότι εδώ έχει στηθεί η πραγματική παγίδα και περιμένουν μια βλακώδη αιματηρή απόπειρα από την ΧΑ. Κοινώς το βλακώμετρο έχει στηθεί, οι CSI's καραδοκούν σαν όρνια, ένα μένει μόνο. Να δούμε πόσο βλάκες είναι εκεί στα χρυσαυγήτικα. Γιατί περί βλακείας δεν τίθεται θέμα. Ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι μέλος μιας οργάνωσης αντιγερμανών ναζιστών που είναι έλληνες χριστιανοί ορθόδοξοι δωδεκαθεϊστές; Μόνο ένας βλάκας. Όμως υπάρχει ακίνδυνη και επικίνδυνη βλακεία.

Η σκακιέρα έχει στρωθεί και η θυσία έγινε... ίσως.

Τελικά κι άλλοι σκέφτονται όπως εγώ. Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου